Horario: Dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 h ininterrumpidament
962 351 312 - Whatsapp: 696 085 154
BLOG / DOCUMENTACIÓ

NOTÍCIES, ARTICLES, RECOMANACIONS,...

INSTRUCCIONS POST-CIRURGIA PERIODONTAL

Per : data : 9 març, 2021 comentaris : (Comentaris tancats a INSTRUCCIONS POST-CIRURGIA PERIODONTAL)

Repòs: no ha de realitzar exercici físic intens durant els següents 3-4 dies. Així mateix, és convenient que guarde repòs durant unes hores sense ficar-se al llit, amb el cap lleugerament elevat (2 coixins).

Bossa de gel: aplicació una bossa de gel sobre la zona quirúrgica les 3 primeres hores després de la cirurgia (intercalant 10 minuts posada i 5 de descans). No oblide que la zona està adormida, així que podria produir-se una cremada per fred sense adonar-se. És aconsellable que un extrem del dispositiu que utilitze per a aplicar el fred estima en contacte també amb una zona on no hi haja anestèsia.

Higiene: ha d’usar el col·lutori que li hem prescrit, 2 vegades al dia durant un minut cada vegada. No es raspalle la zona intervinguda mentre porte els punts de sutura. A la resta de la boca ha de realitzar la seua higiene habitual.

Tabac i alcohol: no fume i no consumisca alcohol durant la setmana següent a la cirurgia.

Menjars: prenga una dieta blana i freda les primeres 24 hores. Evite els aliments i begudes calentes. L’endemà de la intervenció pot anar incorporant una dieta normal, mastegant pel costat on no s’ha realitzat la intervenció.

Sutura: si s’afluixa algun punt, no tire d’ell. Si li molesta cride’ns.

Dolor i inflamació: pot tenir algunes molèsties. No prenga aspirina ni cap compost que continga àcid salicílic. Prenga la medicació prescrita per nosaltres.

Sagnat: un sagnat lleu és normal i comú. Si sagna aplique una pressió contínua en la zona amb una gasa durant 10 minuts fins que cesse el sagnat. Si no fóra suficient i segueix el sagnat, cride’ns.

Sensibilitat dental: durant els primers dies pot experimentar un augment de la sensibilitat, en tal cas, evite el consum de begudes i aliments freds, àcids i dolços. Normalment tendeix a remetre sense necessitat de tractament específic. En el cas que això no succeïsca consulte’ns i li receptarem un tractament adequat.

Mobilitat: també pot tenir la impressió d’un augment de la mobilitat de les dents en la zona intervinguda, que habitualment remet amb el temps.

Si té algun dubte, cride’ns.