Horario: Dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 h ininterrumpidament
962 351 312 - Whatsapp: 696 085 154
BLOG / DOCUMENTACIÓ

NOTÍCIES, ARTICLES, RECOMANACIONS,...

INSTRUCCIONS POST-CIRURGIA MUCOGINGIVAL

Per : data : 8 març, 2021 comentaris : (Comentaris tancats a INSTRUCCIONS POST-CIRURGIA MUCOGINGIVAL)

Repòs: no ha de realitzar exercici físic intens durant els següents 3-4 dies. Així mateix, és convenient que guarde repòs durant unes hores sense ficar-se al llit, amb el cap lleugerament elevat (2 coixins).

Bossa de gel: aplicació d’una bossa de gel sobre la zona quirúrgica les 3 primeres hores després de la cirurgia (intercalant 10 minuts posada i 5 de descans). No oblide que la zona està adormida, així que podria produir-se una cremada per fred sense adonar-se, així que és aconsellable que un extrem del dispositiu que utilitze per a aplicar el fred estiga en contacte també amb una zona on no hi haja anestèsia.

Higiene: ha d’usar el col·lutori que li hem prescrit, 2 vegades al dia durant un minut cada vegada. NO es raspalle la zona de l’empelt fins que li ho indiquem. En la resta de la boca ha de realitzar la seua higiene habitual.

Tabac i alcohol: està totalment contraindicat fumar els 7 dies següents a la intervenció. El tabac pot produir el fracàs de l’empelt.

Menjars: prenga una dieta blana i freda les primeres 24 hores. Evite els aliments i begudes calentes. L’endemà de la intervenció pot anar incorporant una dieta normal, mastegant pel costat on no s’ha realitzat la intervenció. Evite en tot moment fregar amb aliments la zona de l’empelt.

Sutura: si s’afluixa algun punt, no tire d’ell. Si li molesta cride’ns.

Dolor i inflamació: pot tenir algunes molèsties. No prenga aspirina ni cap compost que continga àcid salicílic. Prenga la medicació prescrita per nosaltres.

Sagnat: un sagnat lleu és normal i comú. Si sagna cal aplicar una pressió contínua en la zona amb una gasa durant 10 minuts fins que cesse el sagnat. Si no fóra suficient i segueix el sagnat, cride’ns.

ÉS MOLT IMPORTANT NO MANIPULAR LA ZONA DE L’EMPELT (no tirar del llavi per a mirar-lo o ensenyar-lo).
Si té algun dubte, cride’ns.